Kabanos – tenká klobáska od polských sousedů
Chutná, křupavá a praktická, prostě jen zakousnout. I děti ji milují.
Jedinečná, dobře vysušená točená klobáska se připravuje z vepřového nebo ze směsi vepřového a hovězího masa. Avšak jak si dnešní doba žádá, k dostání je i v drůbeží variantě nebo vegetariánská. Podíl masa či sojové bílkoviny (u vege varianty) je vysoký, je to opravdu velmi kvalitní
dobrota.Název kabanos je odvozen od polského slova „kaban“, což je krajový název pro mladého vepře, z jehož masa se většinou vyrábí. Je dokonalým společníkem při sledování oblíbeného televizního seriálu, při popíjení vína nebo na cestách. A věřte, i přes cílenou mediální propagandu, že naši severní sousedé nemají kvalitní uzeniny, jsou tyto výrobky důkazem, že tomu tak není. Nabízíme kvalitu a kdo ji chce, ten
si ji najde.
Smacznego! Dobrou chuť!