Zkuste to s námi

Naše společnost dováží uzeniny, sýry a další delikatesy z vyhlášených regionů Evropy. Každý den jsme v kontaktu s našimi dodavateli, abychom Vám zajistili kvalitní speciality za co nejlepší cenu.

Certifikát IFS Logistics

Výzva č. 0461 – Kreativní vouchery II v rámci Národního plánu obnovy – iniciativa Kreativní vouchery

Komponenty 4.5 Rozvoj kulturního a kreativního sektoru Projekt č. 0461000984 s názvem „Zpracování webových stránek.“ Byl spolufinancování z EU

To nejlepší z Evropy

Šunky a sušená masa

Šunka je lahodný pokrm, který má dlouholetou tradici a rozmanité varianty po celém světě. Nejznámější je italská Prosciutto a španělská Serrano. U nás je populární také německá Schwarzwaldská šunka.

To nejlepší z Evropy

Klobásy a salámy

Klobásy – v naší nabídce nalezente desítky druhů klobás včetně vyhlášených maďarských klobás Csabai a Gyulai. Kabanos – vzrůstající oblibě se těší tenké křupavé klobásky, které jsou vhodné k posezení s rodinou či přáteli. Nabízíme vyhlášené španělské Chorizo, ale i tradiční salámy jako je Herkules, Poličan nebo Paprikáš.

To nejlepší z Evropy

Sýry

Parmigiano-Reggiano neboli parmezán, jak je tato italská delikatesa známá po celém světě, je vysoce ceněný tvrdý sýr zaručující autentičnost a kvalitu. Stejně tak Grana Padano, který také nechybí v naší nabídce. Dobře se prodává také francouzský Brie a německý Alpen Blu. Dodáváme sýry ze všech koutů Evropy jak v kusovém,
tak gastro balení.

To nejlepší z Evropy

Slovenské speciality

Na vzestupu jsou kvalitní regionální produkty farmářů ze Slovenska. V naší nabídce je zastupuje Gazdovská slanina, Bačova slanina a pravá uzená Oravská slanina.